Súhlas so spracovaním osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov povoluje dotknutá osoba spoločnosti Záhradníctvo Iveta s. r. o., so sídlom Kovácsova 357/133, Bratislava - Rusovce 851 10, IČO: 51 140 691, DIČ:  2120608666 (Ďalej len "Správca"), aby v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "zákon o ochrane osobných údajov") spracovávala tieto osobné údaje dotknutej osoby:

  • meno a priezvisko
  • názov spoločnosti
  • adresy (zákazníka, dodania)
  • e-mail
  • telefónne číslo
  • IČO
  • DIČ
  • Bankové spojenie
  • Prihlasovacie meno
  • Nečitelné šifrované heslo

Meno, priezvisko, názov spoločnosti, adresa, telefónne číslo a e-mail je nutné spracovať za účelom obchodnej činnosti Správcu. Tieto údaje budú Správcom spracované po dobu neurčitú.

Spracovanie osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov udeľuje dotknutá osoba svoj výslovný súhlas s vyššie uvedeným spracovaním. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť, viac nižšie.

Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom. Osobné údaje môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

  • Poskytovateľ webhostingu Axfone Česká republika, Přípotoční 1519/10c, 101 00 Praha 10
  • Dodávatelia webových systémov, služieb a aplikácií
  • Extený dopravcovia
  • Spracovatelia účtovníctva

Práva na opravu, zabudnutie a prístup k osobným údajom dotknutej osoby

Prosím vezmite na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov má dotknutá osoba právo:

  • Vziať súhlas kedykoľvek späť, pri zaniknutí súhlasu budú dáta ďalej spracovávane iba za účelom plnenia obchodných záväzkov, pokiaľ došlo k plnení objednávky.
  • Vyžiadať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame.
  • Vyžiadať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov.
  • Vyžiadať si u nás výpis týchto údajov a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť.
  • Požadovať od nás vymazanie vašich osobných údajov.

Práva uplatníte zaslaním emailu alebo zasláním listu na kontaktné údaje správcovskej spoločnosti.

V prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov máte právo obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

 

Viniče úplne rezistentné

Skladom: DIKSON, JAPONSKÁ IZABELA, KATALONIA, KIŠMIŠ REBEKKA, NEW YORK, ROŠFOR, SAŠENKA LEONOVA, ŠARLOTA.

Objednávky

Pred objednávkou si najprv overte, ći je daný produkt aj skladom, na tel. 0903 433 033 alebo emailom kvety@klivia.com

AKCIE

Pri AKCIÁCH bude platiť iba jedna. Stáva sa, že máme akciu na semená a aj na prepravu. Bude platiť tá s výraznejšou zľavou.

Nové odrody viniča skladom

KARAMELKA, BEZSEMENKA, LAJOŠ KOSSÚTH, AKCENT, KING, KONSUL, STRAŠENSKIJ.

Prijmeme zamestnanca

Do trvalého pracovného pomeru, prípadne na brigádu alebo dohodu so základnými vedomosťami o rastlinách. Všetky náležitosti pri osobnom styku.

Semená Semo novinky jar 2019

Na jarnú sezónu pre nedočkavých novinky z kuchyne Sema.

Objednavky bez registrácie

Pre objednávky sa nemusíte registrovať, stačí napísať mail.

NOVÉ ODRODY SKLADOM

Marhule Samourai, Ninja, Rubista, Iziagat, Jengat, Jablone Galaval, Gala Brookfield, Weirouge a mnoho ďalšieho.

CENY, CENY, CENY

Ceny na stránke sú orientačné a nemusia sa zhodovať s cenami na predajni. Pre zistenie aktuálnych cien napíšte mail na kvety@klivia.com alebo volajte 0903 433 033.

NOVÉ OVOCNÉ ODRODY

Tento rok uvádzame tzv. Rodinné stromy, kde na jednom rastie viac druhov a odrôd. Viac sa dozviete TU.

Najlepší čas na výsadbu

Najlepší čas na výsadbu stromčekov a kríkov (ovocných aj okrasných).

NOVÁ STRÁNKA

Prioritou sú rezistentné odrody. kliknite tu. Mottom novej stránky je: ako si vybrať ovocný stromček podľa mojich predstáv čo najjednoduchšie?

Dôležité informácie

Nie sme e-shop

Toto nie je e-shop. Je to informatívna web stránka s tovarom, ktorý vieme ponúknuť s približnými cenami. Po registrácii si ...

Informácia pre zákazníkov

PRED OBJEDNÁVKOU SI NAJPRV OVERTE ĆI JE DANÝ PRODUKT AJ SKLADOM NA 0903 433 033 ALEBO NA kvety@klivia.com