Ochrana a spracovanie osobnýchch údajov, práva dotknutej osoby

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov povoluje dotknutá osoba spoločnosti Záhradníctvo Iveta s. r. o., so sídlom Kovácsova 357/133, Bratislava - Rusovce 851 10, IČO: 51 140 691, DIČ:  2120608666 (Ďalej len "Správca"), aby v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "zákon o ochrane osobných údajov") spracovávala tieto osobné údaje dotknutej osoby:

  • meno a priezvisko
  • názov spoločnosti
  • adresy (zákazníka, dodania)
  • e-mail
  • telefónne číslo
  • IČO
  • DIČ
  • Bankové spojenie
  • Prihlasovacie meno
  • Nečitelné šifrované heslo

Meno, priezvisko, názov spoločnosti, adresa, telefónne číslo a e-mail je nutné spracovať za účelom obchodnej činnosti Správcu. Tieto údaje budú Správcom spracované po dobu neurčitú.

Spracovanie osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov udeľuje dotknutá osoba svoj výslovný súhlas s vyššie uvedeným spracovaním. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť, viac nižšie.

Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom. Osobné údaje môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

  • Poskytovateľ webhostingu Axfone Česká republika, Přípotoční 1519/10c, 101 00 Praha 10
  • Dodávatelia webových systémov, služieb a aplikácií
  • Extený dopravcovia
  • Spracovatelia účtovníctva

Práva na opravu, zabudnutie a prístup k osobným údajom dotknutej osoby

Prosím vezmite na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov má dotknutá osoba právo:

  • Vziať súhlas kedykoľvek späť, pri zaniknutí súhlasu budú dáta ďalej spracovávane iba za účelom plnenia obchodných záväzkov, pokiaľ došlo k plnení objednávky.
  • Vyžiadať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame.
  • Vyžiadať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov.
  • Vyžiadať si u nás výpis týchto údajov a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť.
  • Požadovať od nás vymazanie vašich osobných údajov.

Práva uplatníte zaslaním emailu alebo zasláním listu na kontaktné údaje správcovskej spoločnosti.

V prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov máte právo obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

 

SEMENÁ ZÁSIELKY

Neplatíte poštovné pri objednávkach semien nad € 30,00 do váhy 2 kg.

OTVORENÉ CEZ ZIMU

Od 1.12.2018. do 28.2.2019. otvorené len po predchádzajúcej dohode.

Prijmeme zamestnanca

Do trvalého pracovného pomeru, prípadne na brigádu alebo dohodu so základnými vedomosťami o rastlinách. Všetky náležitosti pri osobnom styku.

Objednavky bez registrácie

Pre objednávky sa nemusíte registrovať, stačí napísať mail.

NOVÉ ODRODY SKLADOM

Marhule Samourai, Ninja, Rubista, Iziagat, Jengat, Jablone Galaval, Gala Brookfield, Weirouge a mnoho ďalšieho.

CENY, CENY, CENY

Ceny na stránke sú orientačné a nemusia sa zhodovať s cenami na predajni. Pre zistenie aktuálnych cien napíšte mail na kvety@klivia.com alebo volajte 0903 433 033.

NOVÉ OVOCNÉ ODRODY

Tento rok uvádzame tzv. Rodinné stromy, kde na jednom rastie viac druhov a odrôd. Viac sa dozviete TU.

MAĎARSKÉ PAPRIKY

ZNOVU V PREDAJI semená Maďarských paprík ako Promontor, Garam, Bodrog, Bagoly a mnohé ďalšie. AKTUÁLNA PONUKA JE TU. Budeme ju este dopĺňať.

NOVÁ STRÁNKA

PRIORITOU SÚ REZISTENTNÉ ODRODY. Kliknite TU. Mottom novej stránky je:
AKO SI VYBRAŤ OVOCNÝ STROMČEK PODĽA MOJICH PREDSTÁV ČO NAJJEDNODUCHŠIE?

Nie sme e-shop

Toto nie je e-shop. Je to informatívna web stránka s tovarom, ktorý vieme ponúknuť s približnými cenami. Po registrácii si môžete urobiť predbežnú objednávku, ktorá bude platná po vzájomnej dohode s aktuálnymi cenami, presným sortimentom a termínom dodávky.

Kontakt

Záhradníctvo Iveta s. r. o.
Kovácsova 357/133
Bratislava - Rusovce 851 10
IČO: 51 140 691
DIČ:  2120608666

Telefón: +421 903 433 033

kvety@klivia.com,

kvetyklivia@gmail.com

 

skype: peter.varenic

 

Neprehliadnite

INFORMÁCIA PRE ZÁKAZNÍKOV.

 

Od 1.12.2018. do 28.2.2019. otvorené len po predchádzajúcej dohode.

 

Neplatíte poštovné pri objednávkach semien nad € 30,00 do váhy 2 kg.

Otváracie hodiny

Od 1.12.2018. do 28.2.2019. otvorené len po predchádzajúcej dohode.

Pondelok

zatvorené
Utorok 13:00 - 17:00
Streda 13:00 - 17:00
Štvrtok 13:00 - 17:00
Piatok 13:00 - 17:00
Sobota 08:00 - 12:00
Nedeľa zatvorené

V prípade záujmu sa dá telefonicky alebo mailom dohodnúť na odbere tovaru aj mimo otváracích hodín.